Тримають мистецький фронт

 

Заклади культури міста не припиняють творчого руху, зберігаючи національні надбання та відкриваючи юні таланти. Літо стало прекрасною можливістю для вивчення нового та презентації вже здобутих знань.

Черговими взятими висотами на мистецькому фронті стали перемоги вихованців Дитячої музичної школи та їхніх викладачів у творчих конкурсах. Діти демонстрували виконавську майстерність та знання музичного матеріалу, що було високо оцінено компетентним журі.

Першу премію у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Хоробре серце» здобула Дарина Бражник, також Дарина завоювала золото у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Гармонія». Перша премія  конкурсу мистецтв «Гармонія» і у Орини Панкєєвої. Дівчатка - учениці Тетяни Усенко. Золото Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Ukrainian tradition» та Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Оберіг» виборола Вероніка Кравченко. Одразу три перемоги у  Дар’ї Чехи - срібло Всеукраїнського патріотичного двотурового конкурсу мистецтв «Unic Art», перше та друге місце у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Оберіг». Вероніка й Дар’я вихованки Лариси Білоус.

За словами директора школи Надії Тарасенко, такі здобутки спонукають до нових мистецьких висот!

Прес-служба міського голови.