Тримаємо культурний фронт

 

У воєнний час мистецтво і культура особливо підживлюють дух, надихають, а також утверджують і популяризують українське.

Заклади культури нашої громади впевнено тримають мистецький стрій, постійно підтверджуючи, що ми не лише сильна, а й талановита нація.

Під хештегами #ПокровУкраїнапонадусе , #Зукраїноювсерці , #Я_НаближаюПеремогу, #Мистецькийфронт колективи закладів культури проводять різноманітні заходи, більшість з яких онлайн.

Вихованці мистецьких осередків підтримують земляків поетичним словом та піснею, які завжди були і залишаються для нашого народу цілющим джерелом.

Співають, проводять бібліотечні рандеву, патріотичні майстер-класи, знайомлять з видатними постатями України у Публічній бібліотеці та філіях, міському музеї.

У Шолоховському СБК та клубних формуваннях вишивають, створюють обереги, виконують народні пісні, проводять публічні та просвітницькі заходи, розуміючи, як важливо сьогодні підтримувати людей при цьому сприяти розвитку українського культурного та духовного життя.

Саме об'єднаність, стійкість, згуртованість і виконання кожним своїх обов'язків є вагомим внеском у перемогу над ворогом.

Прес-служба міського голови.