Тріумфальній виступ наших гімнасток на всеукраїнському турнірі “Олімп-2018”

тріумфальній виступ наших гімнасток на всеукраїнському турнірі “олімп-2018”. Зображення 1Чергове поповнення спортивних трофеїв для нашого міста зробили покровські гімнасти.
9-10 листопада вони взяли участь у Всеукраїнському турнірі '' Олімп - 2018'', що проходив у Чернігові. Загалом між собою змагалися 73 представниці цього складного виду спорту з таких міст як Ніжин, Сновськ, Чернігів, Новгород-Волинський. Але не дивлячись на серйозну конкуренцію, вихованки тренерів Ірини Смирної, Оксани Клобукової, Ніни Колпакової з честю представили ДЮСШ ім. Дані Дідіка і показали високі результати.
В особистому заліку на найвищу сходинку п'єдесталу піднялися Дарія Панченко, Софія Потайчук, Вероніка Сисолятіна і Ксенія Колпак. Срібними медалями відзначились Софія Мельник і Софія Боднарська, а бронзові нагороди вибороли Софія Руденко, Альбіна Головатюк і Валерія Куликова.
Призові місця наші спортсменки вибороли і у фінальних виступах з окремих видів багатоборства. Золоті медалі у вправах на брусах отримали Дарія Панченко та Софія Мельник і бронзова нагорода у нашої Софії Боднарської.
У вправах на колоді срібло дісталося Олександрі Козуб і треті місця у Дарії Панченко, Вероніки Сисолятіної та Софії Боднарської. Щодо вільних вправ, то тут ще одне І місце в активі Дарії Панченко, і третьою в даній дисципліні стала Софія Мельник. У вправі "стрибок" бронзу для команди Покрова принесла Альбіна Головатюк.
Щиро вітаємо спортсменок та їх наставників з таким тріумфальним виступом на цьому турнірі та очікуємо  нових перемог!
Прес-служба міського голови.