Тренінг для тренерів — нові можливості

тренінг для тренерів — нові можливості. Зображення 1

Чим тренінг відрізняється від традиційної форми засвоєння знань, і як оволодіти мистецтвом навчання в задоволення, активізуючи аудиторію та стимулюючи інтерес до пізнання? Відповіді на ці питання впродовж трьох днів осягали учасники обласного "Тренінгу для тренерів", який проходив на базі СЗШ №6.
Методику групової роботи педагоги оволодівали разом із завідуючою обласного навчально-методичного центру практичної психології та соціології Наталією Савєльєвою.
За словами психолога - методиста, керівника міського методоб’єднання Раїси Чернецької, використання інтерактивних інструментів та нових форм тренерської діяльності, уміння працювати з різними типами аудиторії одинаково було цікавим як заступникам директорів шкіл, вчителям - придметникам, соцальним педагогам та психологам. Адже це і створення особливого пізнавального середовища, і навички утримання уваги аудиторії, зрештою, цікавий інструмент пізнання себе та інших.
По завершенню І сесії тренінгу учасники отримали відповідні сертифікати.
Прес-служба міського голови.

тренінг для тренерів — нові можливості. Зображення 2 тренінг для тренерів — нові можливості. Зображення 3 тренінг для тренерів — нові можливості. Зображення 4