Тренеру ДЮСШ  ім. Дані Дідіка  Сергію Сінілову присвоєно вищу кваліфікаційну категорію

Наказом  обласного управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації тренерові відділення дзюдо Сергію Сінілову присвоєно вищу кваліфікаційну категорію. Ця відзнака стала заслуженим результатом багаторічної тренерської діяльності. Серед його вихованців багато титулованих спортсменів, які досягли успіхів у цьому виді спорту.

Сергій Сінілов входить до числа особистих тренерів нашого земляка Артема Бубиря, якого у 2020 році визнано найкращим дзюдоїстом України та присвоєно почесне звання Майстер спорту міжнародного класу.

Тому внесок у підготовку та перемоги талановитого спортсмена, який зробив Сергій Сінілов, не залишилися непоміченими. Після проведення позачергової атестації, а також закінчення відповідних курсів підвищення кваліфікації у Києві, йому й було присвоєно вищу кваліфікаційну категорію.

Сергій Сінілов став третім тренером міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка якому вдалося досягти такого результату. Крім нього таку категорію також мають Ольга Образцова та Ігор Мациборко.

Вітаємо з цим досягненням та бажаємо нових успіхів на тренерській ниві!

Прес-служба міського голови.