«Треба любити рідне місто»

 

Так говорить покровчанин Володимир Двойцов.

Днями Володимир Анатолійович висадив у сквері поблизу центральної площі нові саджанці – сосен. Говорить, що вже не рахує їхньої кількості, головним залишається бажання внести свій внесок у розбудову рідного міста. За словами чоловіка, до цього його спонукали позитивні зміни, які відбулися у Покрові за останні роки.

- Сьогодні наше місто є прикладом для інших населених пунктів не тільки Дніпропетровщини. Воно змінилося. Я вдячний міському голові Олександру Шаповалу, який проводить таку колосальну роботу. Це спонукає мешканців долучатися до загальної справи, берегти те, що вже зроблено і робити свій внесок, - зазначає він.

Молоденькі сосни прикрасять частину скверу поблизу пам’ятника Івана Сірка. Він вже висадив деревця у різних частинах Покрова, прагне, щоб вони поступово замінили старі дерева, які вже віджили свій вік. З радістю зазначає, що його робота теж є частиною масштабного озеленення, яке проводиться в місті останні роки. Висаджено вже чимало саджанців, які роблять наше місто по-справжньому неповторним.

Прес-служба міського голови.