Тобі, незалежна і славна державо моя!

тобі, незалежна і славна державо моя!. Зображення 1
Календар історії відрахував 25 років, як на карті світу постала держава під назвою «Україна». Усі ці роки крок за кроком разом з нею ми звільнялися з полону комплексу меншовартості, і разом робили нашу країну кращою. Нам є з чим привітати одне одного.
Зворушливі слова, щирі привітання, впевненість, що зможемо здолати усі випробування, вчора біля пам'ятника Шевченку линули в серпневу блакить. Відзначати ювілей країни жителі Покрова почали з гімну та привітання міського голови.


- Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча держава, - зазначив Олександр Шаповал, і висловив переконання - у нас є усі підстави впевнено дивитися у майбутнє. Згадав міський голова і про складні часи, які переживає зараз держава у зв’язку з посяганням на її незалежність та цілісність. Тому разом із побажаннями здоров’я, достатку, щедрої долі Олександр Миколайович бажав землякам головного – миру.
Миру, аби Господь почув про нього наші молитви, бажав жителям міста і благочинний, настоятель храму Іоанна Златоуста, протоієрей Володимир.
Не змінюючи традицій, 24 серпня став днем посвяти десяти наших юних земляків у громадянство. Урочисту церемонію вручення Основного документу провів міський голова спільно із завідувачем міського сектору ГУ державної міграційної служби Сергієм Берзіним.
Святковий мітинг пройшов з повагою до державних символів і традицій, у виконанні кращих аматорів сцени звучали патріотичні вірші та пісні.
Офіційну частину урочистостей завершила церемонія покладання квітів. Разом з Олександром Шаповалом представники виконавчого комітету, депутатського корпусу, підприємств, установ, громадських організацій та політичних партій віддали шану Тарасу Шевченку, слово і дух якого стали будителями державного відродження України на різних етапах її історії.
Одночасно, бульвар Шевченка став місцем, звідки відбувся старт а потім і фініш велопробігу на честь державного свята. Вулицями міста із жовто-блакитними прапорами та національною символікою промчали близько півсотні містян різного віку, серед яких і велоклубівці BIKE RIDE.
До Дня Незалежності був приурочений і дитячий турнір із шахів, який пройшов під девізом «Ми одна сім’я».
Переможною грою відзначили 24 серпня і футбольний клуб ГЗК - «Авангард», здобувши перевагу з рахунком 3:2 над криворізьким «Гірником».
Так, зусилля кожного у різних сферах життєдіяльності, але спрямовані в напрямку творення - роблять нашу державу кращою. Бо все в наших руках. Від нашої миролюбності залежить її злагода, від порядності – її надійність, від нашої любові і шани – її велич і краса, а від розуму – її мудрість.
Прес-служба міського голови.

тобі, незалежна і славна державо моя!. Зображення 2 

тобі, незалежна і славна державо моя!. Зображення 3

тобі, незалежна і славна державо моя!. Зображення 4

тобі, незалежна і славна державо моя!. Зображення 5