Тільки за минулий тиждень терцентром надано понад дві тисячі соціальних послуг

 

Територіальний центр в умовах карантину продовжує виконувати свої соціальні функції, підтримуючи ту категорію городян, яка цього найбільше потребує. Крім вже звичних речей, працівники терцентру приділяють особливу увагу заходам, які мають знизити ризик захворювання їх підопічних коронавірусною інфекцією.

Проводиться дезінфекційна обробка осель стареньких, котрі є головною групою ризику. Подібні заходи вкрай важливі за існуючої ситуації. Крім цього підопічних забезпечують усім необхідним — ліками, продуктами харчування.

За словами директора центру Наталії Даниленко, тільки за минулий тиждень надано понад дві тисячі соціальних послуг, міським головою поставлено завдання охоплювати увагою та підтримкою категорії містян, що потребують піклування.

Терцентр обслуговує не лише тих покровчан, хто стоїть на обліку, а й мешканців, які звернулися за допомогою. Для людей похилого віку, осіб з інвалідністю, громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, тут працює гаряча лінія з надання необхідних соціальних послуг, дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил запобігання зараженню інфекцією, алгоритмі дій при підозрі на захворювання. З цих питань просять звертатися за телефонами: 0687764203 , 0975441266, 0964851521, 0957869603, 0950756344.

Прес-служба міського голови.