Територіальний центр соціального обслуговування

Завданням відділення соціальної допомоги вдома ,як структурного підрозділу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), є надання різноманітних соціальних послуг одиноким громадянам, які втратили здатність до самообслуговування та потребують постійної сторонньої допомоги.
170 підопічних відділення соціальної допомоги вдома обслуговуються соціальними робітниками та отримують різні соціальні послуги. Представництво інтересів на сьогодні – одна з найважливіших соціальних послуг для людей похилого віку.
Сучасна вимога – децентралізація теплопостачання у місті.
В цьому напрямку міська влада веде значну роботу. Одним із аспектів цієї діяльності є забезпечення незахищених верств населення безкоштовними приладами обігріву.106 підопічних територіального центру потребують їх встановлення. Тому соціальні робітники взяли на себе відповідальність за формування пакету документів на встановлення індивідуального опалення всім підопічним, які цього потребують. До робочої групи з децентралізації теплопостачання у місті зазначені документи подані вчасно.
Працівники територіального центру вдячні установам та організаціям міста за співпрацю у підготовці необхідних матеріалів до відповідного пакету документів на встановлення індивідуального опалення підопічним .