Терцентр Покрова за «Активне довголіття»

Наповнити життя літніх покровчан добротою, милосердям та піклуванням – таким є покликання закладу, де цим словам надається особливий сенс.

Працівники терцентру роблять все, аби люди поважного віку відчували підтримку, що надзвичайно важливо за сьогоднішнього непростого часу. У закладі впроваджено напрямки роботи з підтримки фізичного та ментального здоров’я.

У рамках проєкту «Активне довголіття» розроблено комплекс фізкультурно-оздоровчих занять з елементами йоги та лімфодренажної гімнастики. Задля цього було створено безпечний простір "Разом ми зможемо", де тривають оздоровчі зустрічі.

Як зазначають підопічні терцентру, такі заняття є надзвичайно важливими для укріплення фізичного стану та покращення психологічного. Фахівці центру створили програму з урахуванням вікових особливостей та можливостей. До фізичних навантажень додають і арт-терапевтичні практики, що у комплексі дає позитивний результат. Казкотерапія, скульптурне ліплення, скандинавська ходьба та пісенні вправи – далеко не повний перелік напрямків, які використовує у своїй роботі невтомний колектив центру. А результатом є щасливі очі підопічних, які знайшли у закладі справжніх друзів та порадників.

Прес-служба міського голови.