Тему не вичерпано

тему не вичерпано. Зображення 1
Питання якості надання медичних послуг, ініційоване до загального обговорення Громадською радою, дорадчим органом при виконкомі міськради, продовжує бути у зоні загальної уваги. Днями тема діяльності лікувальних закладів міста розглядалася у всіх аспектах піднятої проблеми.


У відвертому діалозі взяли участь заступник міського голови Наталія Бондаренко, головні лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Ліснича, Центральної міської лікарні Анатолій Шкіль, голова постійної депутатської комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, у справах молоді Юлія Гончаренко.
Предметом обговорення стали результати моніторингу скриньок довіри, до яких протягом двох місяців могли направляти скарги та пропозиції містяни. Розмова торкалася професійної поведінки фахівців лікарні, етики спілкування з пацієнтами, технічного забезпечення медичних закладів, програм підтримки хворих. Особливо цікавило актив ради кадрове питання, на що було зазначено, що на сьогодні міським головою Олександром Шаповалом впроваджуються конкретні кроки із залучення до Покрова молодих перспективних фахівців. Таке завдання є загальним, як і підвищення рівня надання медичних послуг, тож робота у цьому напрямку триває.
Підсумовуючи зустріч, присутніми було вироблено подальший алгоритм дій щодо вирішення питань, піднятих громадськістю.
Прес-служба міського голови.