Тайський бокс і акробатика. Покровчани знову на вершині спортивного Олімпу

 

Минулий тиждень приніс нові перемоги спортсменам Покрова. Виступаючи на обласних і Всеукраїнських турнірах, вони завоювали для рідного міста чергові медалі.

Тайський бокс. 7 чемпіонів Кубку області-2019

Черговим тріумфом для представників тайського боксу Покрова став Кубок Дніпропетровської області з таїландського боксу серед юнаків та юніорів, який проходив 20-22 вересня у м. Дніпро. Відразу 7 вихованців тренерів Ігоря Мациборка та Олега Мовчана піднялися на вищу сходинку п'єдесталу. Як завжди наші бійці продемонстрували жагу до перемоги, бійцівський характер і гарну підготовку.

Чемпіонами змагань стали Єгор Балихін, Олександр Шаповал, Микита Пастельняк, Микита Ніколаєв, Дмитро Ніколаєв, Владислав Куліш, Анатолій Маринеску.

Це не перша перемога наших тай-боксерів у нинішньому спортивному році й ми упевнені, що не остання.

У наших акробатів “бронза” Кубку України

Не залишилися без нагород представники відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Минулого тижня у м. Вінниця на базі СК «Авангард» відбувся Кубок України зі спортивної акробатики. У кубковій першості за перемогу боролися 106 спортсменів із 8 областей та м. Києва. Це найкращі акробати України, чемпіони та призери чемпіонатів Європи та світу.

На цих змаганнях наша пара Артур Євтушенко- Катерина Гужва завоювали бронзові нагороди. Вітаємо спортсменів та їх тренерів Ольгу Образцову і Василісу Носик з високими досягненнями і бажаємо переможно продовжувати сезон!

Прес-служба міського голови