Талановиті гуртківці БТДЮ - серед кращих

Вагомі здобутки – це результат  наполегливої праці, таланту, вміння працювати в команді та підтримки з боку педагогів і батьків. Вони слугують мотиватором для подальшого розвитку та самореалізації.

За підсумками Відкритого екологічного онлайн-конкурсу декоративно-прикладного мистецтва "Друге життя-2024" вихованці Ольги Бондар посіли призові місця.  Друге місце - Мілєна Месропян, третє - Марія Бондар. Також друге призове місце виборов гурток "Палітра" (керівник - Вікторія Савенко) та третє - гурток "Колібрі" (керівник - Єлизавета Ключнікова).

Юні художники творчого закладу отримали високі результати у відкритому фестивалі-конкурсі дитячого малюнку «Дякуємо Вам, Герої-рятувальники!» від Центру практики безпеки «ТехноПарк» у партнерстві з Міжрегіональним центром гуманітарного розмінування та швидкого реагування. Вихованці гуртка "Колібрі" (кер. Елизавета Ключнікова) та гуртка "Дивоцвіт" (кер. Ніна Якимова) мають призові місця. Матвій Гребенюк посів І місце, Дмитро Чаплинський  - ІІ місце, Андрій Подольчак  - ІІІ місце.

Вихованці гуртка хореографії «ДЖЕМ» (керівник Юлія Кривчук) здобули перемоги у двох міжнародних конкурсах - стали володарями першої премії Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв "Spring Art Fest" та першої премії  Міжнародного конкурсу мистецтв "Hello spring".

Талановиті вихованці гуртка "Цікава арифметика" (керівник Галина Рекун) продемонстрували високий рівень підготовки у ХХІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з математики. Кмітливі знавці нагороджені дипломами першого та другого ступенів. 

За підсумками конкурсу "Великодні фантазії" двадцять чотири вихованці гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв Будинку творчості отримали відзнаки від організаторів! За неймовірні творчі роботи їх нагороджено грамотами.

Вихованці гуртків БТДЮ, котрі брали активну участь у обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді "Наш пошук і творчість - тобі, Україно!", отримали відзнаки призерів та учасників. Марія Бондар, Олександр Мельник, Ані Оганян, Вероніка Холодна, Катерина Шмаровоз нагороджені грамотами.

Вітаємо переможців! Нехай ваші творчі здібності дарують ще більше радості та успіху у майбутньому!

Прес-служба міського голови.