Святий Миколай завітав до особливих дітей

святий миколай завітав до особливих дітей. Зображення 1
Напевне, немає іншого дня, на яке так очікує малеча. Вони щиро вірять у милість Чудотворця і у диво, яке приходить 19 грудня разом зі Святим Миколаєм.
Дива трапляються, мрії збуваються, коли ми своєю добротою й розумінням втілюємо їх у життя. Покров у цьому може слугувати прикладом, коли за покликом серця творяться справи милосердя. Волонтерство увійшло в життя містян, цей рух набирає обертів, його підтримує міський голова Олександр Шаповал, як ініціативи, що змінюють все навкруги.святий миколай завітав до особливих дітей. Зображення 2
Дев’ятнадцятого грудня помічники Святого Миколая завітали до особливої малечі. Волонтери адресували дітям найщиріші слова і, звичайно ж, дивували подарунками. Для родин це стало приємним сюрпризом, особливо для дітлахів, котрі розповідали казковому гостю про свої досягнення і про плани: намалювати картину, змайструвати робота і гарно вчитися. Не стримували емоцій і батьки, запевняючи, наскільки важливі такі акції, бо дарують відчуття свята, радість і щастя.

святий миколай завітав до особливих дітей. Зображення 3
Для благодійників такі слова особлива винагорода, бо немає нічого важливішого за дитячий сміх і щиру віру у казку.
Прес-служба міського голови.