Свято юних і талановитих

свято юних і талановитих. Зображення 1
Цьогорічним мистецьким форумом молодших школярів можна по праву вважати міський конкурс «Дитинка – перлинка». Дівчатка й хлопчики, учні 1-4 класів, демонстрували неосяжність власних талантів, здібностей маленьких перлинок Покрова.


Виявлення та підтримка творчо обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, всебічного розвитку, формування активної життєвої позиції, патріотичних почуттів – таку мету ставили організатори, започатковуючи конкурс, який для малечі став справжнім святом.
Будинок творчості вітав маленьких учасників, сяючи не тільки яскравими декораціями – усмішками численних вболівальників та глядачів. Конкурсантам належало показати себе у чотирьох номінаціях: «Вокальний спів», «Презентація», «Вгадай мелодію», «Запитання з капелюшка». Анастасія Голоскевич з Чортомлицької школи, Поліна Руда з Олександрівської, Діана Царенко з другої, Арістарх Черенков з ліцею, Валерія Дрок з четвертої, Карина Стрєлець з НВК№1, Марія Халіменко з шостої, Настя Перепятенко з НВК№2, Антон Плужник з дев’ятої зачарували присутніх майстерністю виконання пісень, здивували вмінням триматися на сцені. Кожен з учасників був гідний перемоги, однак формат конкурсу передбачав підрахунок набраних балів.
За висновками журі головне звання «Дитинка-перлинка» виборов Арістарх Черенков, друге місце посіла Анастасія Голоскевич, третє – Антон Плужник.
Глядачі гучними оваціями вітали лідерів творчого фестивалю, які встигли потоваришувати один з одним. В цьому головне призначення «Дитинки - перлинки»: відкривати дитячі таланти, знаходити нових друзів і радіти світові, де є місце лише творчості та доброті.
Прес-служба міського голови.

свято юних і талановитих. Зображення 2

свято юних і талановитих. Зображення 3

свято юних і талановитих. Зображення 4

свято юних і талановитих. Зображення 5