Святкові вихідні пройшли стабільно - входимо у звичний робочий ритм


10 січня відбулася чергова оперативна нарада при міському голові за участю керівників підприємств, установ та організацій містаЗвітуючи про стан справ у сфері освіти, повідомлялося, що в навчальних закладах міста навчається 3429 дітей, з них 47,3% освоюють знання на достатньому освітньому рівні. Закінчився міський етап предметних олімпіад, якими було охоплено 350 школярів. Триває підготовка до участі в обласному турі олімпіад. У канікулярний період, заклади освіти працюють у економному режимі, усі комунікації перебувають у робочому стані.
Професійно - технічне училище змінило назву, відтепер – Покровський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Наразі там займаються внесенням змін до статуту.


За період від 1 по 9 січня в поліції складено 20 адміністративних протоколів, зареєстровано 76 правопорушень, 53 з яких – розкрито. Були запитання у міського голови до очільника відділення поліції з приводу підпалів щитових. На минулому тижні сталося ще два підпали щитових за двома адресами по вулиці Чиатурській за обставин, що й попередні, також зафіксовані крадіжки інженерних комунікацій з підвалів житлових будинків. У поліції повідомили, що слідчі дії тривають, є певні результати.
Комунальні служби працювали у посиленому режимі, виконували заявки громадян, підтримували інженерні комунікації, технологічний транспорт у робочому стані, ліквідовували наслідки негоди – розчищали та посипали дороги та тротуари. До освітлення підключено центральний парк.
У звичному режимі працюють соціальні установи, значна увага приділяється легалізації робочих місць.
Прес-служба міського голови.