Свята пройшли відносно спокійно

свята пройшли відносно спокійно. Зображення 1
Про це повідомили медики, правоохоронці, вогнеборці й комунальники, зазначаючи, що тривалі вихідні пройшли без надзвичайних ситуацій.


Для підрозділів та служб свята тривали у робочому ритмі. За відповідним графіком працювала центральна міська лікарня, вела прийом пацієнтів у суботу й понеділок поліклініка центру первинної медико-санітарної допомоги. Вихідні, що більшою мірою тривали на природі, позначилися на характері та на кількості викликів швидкої, де були зафіксовані небажані контакти з плазунами. Перевантаження системи центральної диспетчерської служби 103, котра знаходиться у обласному центрі і куди надходять дзвінки з регіонів, перерозподіляючись на місця, відбилося на швидкості обслуговування викликів.
Прогнозованими виявилися вихідні для правоохоронці, було зафіксовано випадки крадіжок та хуліганства. Рятувальники використали дні для проведення профілактично-роз’яснювальної роботи, котру проводили спільно зі співробітниками поліції, спілкуючись з городянами на тему правил поводження на воді та в природній екосистемі. Зіткнулися і з наслідками.
Так, 25 червня ліквідували загорання сухостою на Південно - об’їзній та у районі колишнього інтернату, а 28-го поблизу Олександрівського кар’єру та у балці, що в селищі Рудник.
У посиленому режимі працювали комунальники. ЖЕО було ліквідовано 42 заявки по каналізації, 28- холодній воді, 16-електрозабезпеченню, велися роботи на покрівлях. Проводилися ремонтні роботи у водоканалі щодо відновлення водопостачання садових товариств. Без перебоїв та вихідних працювала «Саночистка». А от «Добробут» знову фіксував збитки, наслідки «нічних розваг». За вихідні було вкотре розбито сміттєву урну на зупинці «Чкаловський поворот» і, зовсім зухвало - викрадено декілька урн з Партизанської.
Сьогодні, 29 червня, розпочався робочий тиждень, який триває за плановими завданнями.
Прес-служба міського голови.

свята пройшли відносно спокійно. Зображення 2