«Сучасні майстрині» з територіального центру

«сучасні майстрині» з територіального центру. Зображення 1 

У відділенні денного перебування закладу впроваджено ще один напрямок – хенд-мейдового мистецтва, який із задоволенням опановують підопічні.


Нитки, папір, клей, ножиці – на столах можна побачити безмежжя матеріалів, з яких майстрині поважного віку створюють свої шедеври.

«сучасні майстрині» з територіального центру. Зображення 2

 

Кожна з жінок могла б і сама викладати, адже мистецтвом шити, плести, вигадувати з підручного матеріалу аксесуари й сувеніри, навчені з дитинства. Однак зазначають, саме тут, у гуртку "Сучасні майстрині", дізналися секрети саме сучасної прикладної творчості: незвичайні техніки і прийоми.

Всьому цьому гуртківців навчають працівниці терцентру, які для натхнення й особливої обстановки власноруч обладнали кімнату для занять.

«сучасні майстрині» з територіального центру. Зображення 3
Сьогодні тут не буває порожньо, на чому наголошує директор, Наталія Даниленко, підкреслюючи, що подібна робота і згуртовує, і додає снаги, бо допомагає стареньким адаптуватися до повсякдення.
У колі друзів час пролітає непомітно, залишаючи по собі приємні спогади та оригінальні вироби. Це позитивно відбивається на здоров’ї, збагачуючи буденність новими фарбами.

«сучасні майстрині» з територіального центру. Зображення 4

Яскравих кольорів не жалкують і для своїх робіт, більшість з яких прикрашає виставки. Аксесуари й сувеніри дарують рідним та друзям, радіючи, що їхні шедеври приходяться до вподоби.

«сучасні майстрині» з територіального центру. Зображення 5

Важливим фактором для кожної є можливість повторити вивчене з онуками й правнуками, для яких бабуся залишається найкращою – сучасною майстринею.
Прес-служба міського голови.