Суботній ранок – з йогою

 

Вже місяць у центральному парку діє соціально-оздоровчий проект, започаткований відділом молоді та спорту виконкому. За цей, доволі короткий період, він вже встиг зібрати прихильників, завоювати популярність у покровчан, які розпочинають свої вихідні – йогою.

О восьмій годині ранку на зміну «Спортивним панянкам» приходять ті, хто обирає йогу. Ранок суботи задає тон вихідним, причому як досвідченим фізкультурницям, так і молоді, що надає перевагу здоровому способу життя. Ця позитивна тенденція визначає сучасний Покров, місто, де з року в рік впроваджуються цікаві ініціативи.  Як розповідає в.о. начальника відділу молоді та спорту виконкому Владислав Тиква, йога – прекрасне завершення робочого тижня, до того ж, можливість об’єднати спортивних та активних, хто слідкує за своїм здоров’ям. Цю ідею підтримав міський голова Олександр Шаповал, як одну з цікавих соціальних ініціатив.

За місяць занять стало зрозумілим, що покровчани говорять йозі – «так». Тренування проводить фаховий інструктор Вероніка Матвієвська-Глущенко. Вона корегує комплекс вправ, адаптуючи під новачків, хто тільки знайомиться з практикою.

-Я рада, що започатковано такий проект, що можу робити людей щасливими, адже йога вирішує як фізичні, так і моральні проблеми, один з методів подолання негативу та поганого самопочуття, - говорить Вероніка, - рада, що відкрила йогу для себе і можу передати свої знання іншим.

Тільки з позитивом асоціюються заняття і для учасників проекту. Ранок у тиші зеленого парку додає сил і настрою.

-Хочу сказати спасибі за таке починання, - говорить Дар’я Главацька, член Молодіжної ради, - якщо хочете позбутися щоденного стресу, відчути внутрішню гармонію, приємну гнучкість свого тіла, бадьорість на цілий тиждень, то приєднуйтесь до занять.

-Я про заняття дізналася з соціальних мереж, - ділиться Оксана Степаненко, - спробувала і не пропустила жодного заняття. Це можливість провести час на свіжому повітрі, відпочити від міської метушні, відчути себе здоровою, отримати цікавий та цінний досвід у йозі.

Прес-служба міського голови.