Стипендії — талановитим

 

Одинадцять талановитих та обдарованих юних  покровчан  стали володарями стипендії міського голови Олександра Шаповала. Урочистості з нагоди відзначення найвагоміших досягнень  року, що минає, проходили учора в концертній залі Школи мистецтв.

На інтелектуальну, творчу та спортивну еліту там чекала справжня зіркова церемонія з іменними кубками та червоною доріжкою.

Власні відеопрезентації, які доповнювали слова ведучих Анастасії Прядко та Аристарха Черенкова, створювали цілісні образи трудолюбивих, амбітних, творчих, креативних хлопців та дівчат, які здатні здобувати  перемоги з високим рівнем конкурсних вимог. Про них знає область, Україна, про деяких — Європа та світ.  Поруч з ними батьки, викладачі та тренери — ті, чия самовіддана  любов та подвижницька праця стала підґрунтям їхніх досягнень.

Достойною була і винагорода. Стипендія міського голови у розмірі 4 тисяч гривень є вагомим стимулом для учнівської молоді та вихованців позашкільних закладів Покрова.

- Шкільна молодь -  це той потенціал, який уже в найближчому майбутньому визначатиме шляхи розвитку нашого суспільства. Важливо сьогодні підтримувати і стимулювати наших дітей до інтелектуального, творчого, фізичного розвитку, - наголошує міський голова Олександр Шаповал.

Цього року   сертифікати на  премії міського голови отримали:

Чепинська Аліна — учениця 8 класу НВО, автомодельний спорт;

Ткачова Дар'я — учениця 11 класу ліцею, бальні танці;

Робольт Ілля — учень  10 класу НВК  №2, радіоспорт;

Мамонова Вікторія — учениця 8 класу Дитячої школи мистецтв, вокал;

Проша Олена, учениця 4 класу НВК №1, карате;

Семак Сергій, вихованець ДЮСШ ім.  Д. Дідіка, таїландський бокс;

Козуб Дмитро, учень 11 класу СЗШ №9, гирьовий спорт;

Щербак  Нікіта, учень 9 класу СЗШ №4, автомодельний спорт;

Прус Світлана, вихованка  БТДЮ, автомодельний спорт;

Чуканівська Неля, вихованка КДЮСШ  “Манганіт”, стрибки у воду;

Куартова Лія, учениця  Дитячої школи мистецтв, скрипалька.

Переможці творчих та спортивної номінацій Мамонова Вікторія,  Куартова Лія, Ткачова Дар'я  та Проша Олена прикрасили вечір своїми яскравими виступами.

Вітаємо з перемогою, бажаємо, аби творче натхнення супроводжувало вас і надалі до осяйних вершин!

Прес-служба міського голови.