Ставки земельного податку

ставки земельного податку. Зображення 1
Розглядали днями у виконкомі міської ради.


Обговорення регуляторного акту, що відбулося за участі провідних спеціалістів виконкому, керівників підприємств, організацій, депутатів, представників громадських організацій, стало ще одним кроком виконання вимог податкового законодавства. На чому наголошувала начальник відділу землекористування Ганна Цупрова, котра ознайомила присутніх з проектом рішення міськради "Про встановлення ставок земельного податку на території Покровської міської ради".
Зазначалося, що встановлення ставок з врахуванням існуючих змін забезпечить ефективне використання земельних ділянок, рівних прав суб’єктів господарювання. На твердження спеціалістів, пряме встановлення ставок враховує максимальні та мінімальні розміри земельного податку, забезпечує їх диференціювання, не вимагає додаткових видатків міського бюджету й додаткових вимог щодо дій суб’єктів господарювання, повністю охоплює всі види землекористування, за винятком оренди. Що важливо, несе мінімальний ризик впливу зовнішніх чинників.
У ході обговорення, в якому взяв участь заступник міського голови Олександр Чистяков, було розглянуто ряд питань, які торкалися дії регуляторного акту. Одна з пропозицій, що пролунала від голови правління ПАТ «ОГЗК» Сергія Шуваєва, торкалася зміни ставки податку на землю, що використовується під об’єкти соціального спрямування.
Заслухавши присутніх було підкреслено, що всі зауваження й пропозиції врахуються під час внесення змін до проекту рішення сесії міської ради «Про встановлення ставок земельного податку на території Покровської міської ради».
Прес-служба міського голови.