Стати відповідальними власниками

стати відповідальними власниками. Зображення 1
Житлова сфера – важлива складова усього міського господарства. Від того, у якому стані вона перебуває, великою мірою залежить наскільки мешканці комфортно себе почувають у власному місті.


У світлі реформування, коли змінюється структура власності житлового фонду, міська влада всіляко сприяє створенню ОСББ, що на сьогодні є оптимальним механізмом для вирішення проблем спільного господарювання у багатоквартирному будинку.
Кожного четверга у виконкомі проходять зустрічі у форматі «круглого столу» з питань створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, куди запрошуються усі небайдужі. Минулий четвер не став винятком. Близько півсотні зацікавлених Покроввців разом із експертами обговорювали проблемні питання створення та функціонування ОСББ.
Розмова продовжилася і наступного дня в читальному залі Центральної міської бібліотеки, де теж відбувся тематичний «круглий стіл». Очевидно, що такі заходи мають свої результати. Обізнаність мешканців міста зростає. У полі зору вже не загальні питання утримання та використання спільного майна, а конкретні практичні кроки, такі як проведення зборів мешканців будинку, механізми передачі тощо.
Чергова зустріч відбудеться у четвер, але на цьому тижні замість «круглого столу», котрий зазвичай починається о16.00, буде семінар за участю голови асоціації ОСББ у Дніпропетровській області «Наш дім» Катериною Чижик. Зустріч почнеться о 12.00 у сесійній залі виконкому. Запрошуються ініціативні групи мешканців багатоквартирних будинків.
Прес-служба міського голови.

стати відповідальними власниками. Зображення 2