Стартувала реєстрація на ЗНО-2018

стартувала реєстрація на зно-2018. Зображення 1
Сьогодні - перший день реєстрації, триватиме вона до 19 березня. Відповідні дати визначені Календарним планом підготовки та проведення ЗНО у 2018 році, затвердженим МОЗ.


Як повідомляють у міському управлінні освіти, зареєструватися можна за допомогою спеціального сервісу на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, сформувавши та роздрукувавши реєстраційну картку. Після цього необхідно зібрати комплект реєстраційних документів. Для одинадцятикласників Покрова це робиться централізовано, у кожному навчальному закладі закріплена відповідальна особа. Детально питання організації та проведення ЗНО у місті розглядатимуться на нараді, що відбудеться 7 лютого в управлінні освіти.
22 лютого всі документи передадуть до Дніпропетровського регіонального центру. Випускники минулих років, які мають намір здавати ЗНО, самостійно формують документи та відправляють до регіонального центру.
Для кожного зареєстрованого учасника на веб-сайті УЦОЯО буде створена інформаційна сторінка з індивідуальним доступом.
Для проходження тестування, як і в попередні роки, обирається не більше чотирьох навчальних предметів. Передбачена можливість корегування вибору предметів, змінити реєстраційні дані можна буде до 2 квітня.
Основна сесія ЗНО проходитиме з 22 травня по13 червня. Першим передбачене тестування з математики, яке пройде 22 травня.
24 травня відбудеться ЗНО з обов'язкового для всіх випускників шкіл тесту з української мови і літератури.
Зовнішнє оцінювання з іспанської, німецької і французької мов буде проведено в один тестовий день - 29 травня. ЗНО з англійської відбудеться 1 червня.
Тест з біології складатимуть 4 червня, з історії України - 6 червня, географії - 8 червня, фізики - 11 червня. Завершуватиме програму основної сесії ЗНО тест з хімії, що буде проведений 13 червня.
Встановлення порогу "склав / не склав" та визначення результатів зовнішнього оцінювання з усіх предметів відбудеться не пізніше 20 червня.
Прес-служба міського голови.