Стартує півфінал «Z_ефіру»

Творчі перегони обласного фестивалю талантів наближаються до чергового вирішального рубежу. Вже четвертого квітня розпочнуться півфінали наймасштабнішого конкурсу Дніпропетровщини.

Відбори пройдуть у п’яти містах. Покровчани будуть боротися за перемогу 19 квітня, півфінал проходитиме у Нікополі між учасниками з Апостолівського, Криворізького, Софіївського, Широківського, Нікопольського районів, міст Покрова та Кривого Рогу. Номінанти готують нові концертні номери, з якими виступлять перед компетентним журі, це одна з умов Зефіру. За словами юних талантів та їхніх наставників, підійшли до завдання надзвичайно серйозно та відповідально.

Наше місто представить декілька жанрів, за перепустку до фіналу змагатимуться колектив акробатів ДЮСШ ім..Д.Дідіка, молодша група зразкового колективу естрадного танцю "Вулиця ритмів", вокаліст Аристарх Черенков, скрипалька Лія Куартова, бандуристка Варвара Сізова, піаністка Олександра Петрюк – Школи мистецтв, колективи "Світанок" та "Сакс Мікс" з дитячої музичної школи.

На них очікує справжня боротьба, адже Зефір зібрав кращих з кращих, покровчани до неї готові. Вже незабаром ми дізнаємося імена переможців. Півфанали триватимуть до 30 квітня, великий фінальний концерт збере лауреатів «Z_ефір» у травні.

Прес-служба міського голови.