Старшокласники Покрова побували в гостях у нацгвардійців

 

старшокласники покрова побували в гостях у нацгвардійців. Зображення 1

За останні роки престиж професії військового в Україні значно зріс. Змінилося і ставлення пересічних громадян до ролі Збройних Сил у захисті кордонів та національних інтересів нашої держави. 
6-го грудня в Покрові пройшли численні заходи, присвячені Дню Збройних Сил України. А напередодні цієї дати старшокласники нашого міста мали можливість відвідати військову частину Національної гвардії України у місті Дніпрі.

Ініціатором поїздки до обласного центру стало керівництво Покровського військового комісаріату. Свою підтримку цій патріотичній акції надав міський голова Олександр Шаповал.

Захист своєї Батьківщини - це обов'язок кожного її громадянина. Тож майбутні захисники Вітчизни змогли познайомитись з історією цієї частини, побачили, в яких умовах проживають солдати строкової служби, отримали інформацію про зброю та техніку, котрою користується Національна Гвардія України. Наші хлопці та дівчата побачили на власні очі не лише перевірені часом автомати Калашникова, але й найсучасніший український автомат "Форт", кулемети, гранатомети і снайперські гвинтівки. 
Наприкінці екскурсії учні переглянули документальний фільм про гібридну російсько-українську війну та участь у ній частин Національної Гвардії.
Юнаки отримали просто неймовірні емоції від поїздки.

Звісно, що усі ми бажаємо, щоб Україна жила у мирі, а наші діти ніколи не використовували зброю в бою. Але мирне небо над нашою головою сьогодні є заслугою саме українських воїнів. Тож цим візитом школярі Покрова віддали шану їх мужності, героїзму та патріотизму. 
Для юних покровчан вони були і залишаються прикладом готовності захищати Батьківщину і свій народ від ворожої агресії.
Прес-служба міського голови.

старшокласники покрова побували в гостях у нацгвардійців. Зображення 2

старшокласники покрова побували в гостях у нацгвардійців. Зображення 3