Старіти?  Підопічним  територіального центру нема на це часу!

Осінь життя, як і осінь року, треба зустрічати  з вдячністю. Як це  навчилися робити підопічні  денного відділення міського територіального центру, де їх мотивують жити активно і щасливо, радіти, творити, вдосконалювати  та розкривати себе.

Ось і сьогодні,  День людей похилого віку для  підопічних терцентру став гарною нагодою, аби зустріти гостей та душевно поспілкуватися . Приємні їм були вітання й музичний подарунок від вихованця дитячої школи мистецтв Аристарха Черенкова. Для них вальсували та  говорили теплі, зворушливі слова, захоплювалися їхнім оптимізмом та життєлюбством.

Ці якості  якнайкраще проявилися в концертній програмі, підготовленій  самими підопічними територіального центру. Гумор, артистизм, вокальний та хореографічний хист зробили зустріч для кожного з них незабутньою. Завершилася вона дружнім  чаюванням.

З нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку відбулися численні заходи у закладах  соціальної сфери, культури  та  освіти міста. Гостей поважного віку запрошували на  зустріч – коктейль до  музею. Бібліотечну кав’ярню, валеологічну вітальню та  огляд тематичної літератури підготували бібліотекарі.

Розважальні  та літературно-музичні програми пройшли  в клубних закладах громади, концерти – в мистецьких.

У закладах освіти провели тематичні  виховні години, виставки  та інші заходи.

 Прес-служба міського голови.