Сприймати світ кольоровим

сприймати світ кольоровим. Зображення 1
Навчають у Будинку творчості, де пізнання таємниць майстерності відкриває цілий світ дитячих фантазій.


У вчительсько-учнівському тандемі народжуються справжні художні знахідки та відкриття. Заклад не обмежує себе творчими рамками, експериментуючи і зі словом, і з формою та змістом. Неосяжність дитячих можливостей та ідей тут набуває конкретних обрисів у художній творчості, технічному й комп’ютерному моделюванні. Кожен напрямок розвивається у несподіваних жанрових іпостасях, які заслуговують на увагу і навіть конкурсне визнання.
Так, погляд на світ крізь об’єктив фотокамери приніс вихованцям Будинку – Інні Петропольській та Івану Рокитянському перше місце у фотоконкурсі "Моя Україна", проведеному "Дніпропетровським обласним центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді".

сприймати світ кольоровим. Зображення 2

 

Цьогоріч на конкурс було подано 872 роботи від 420 учасників з усієї Дніпропетровщини. Вони відображали бачення портрета, пейзажу, тваринного, рослинного світу. Юні покровчани перемогли у номінаціях "Я люблю свій край", "Портрет", "Брати наші менші". При чому для Інни це вже не перша перемога у фотозмаганні.

сприймати світ кольоровим. Зображення 3

 

У числі кращих були і роботи гуртківців БТДЮ, представлені на обласній виставці науково-технічної творчості учнівської молоді "Наш пошук і творчість – тобі, Україно!" Колектив презентував вироби з паперо, тістопластики, канзаші й інших напрямків, що впроваджуються у закладі, пропагуючи технічне спрямування думки й творчості. Результати отримали високу оцінку, що є новим поштовхом до подальшого творчого розвитку.
Прес-служба міського голови.