«Спортивні бабусі» -  три роки разом

Щастя – це не про вік. За три роки у цьому остаточно переконалися  поважні леді, які щосуботи зустрічаються разом, аби укріпити тіло і дух. Обє’днав їх волонтерський проект «Спортивні бабусі», народження якого ініціатори пов’язують із відродженням центрального парку.

Позитивні зміни, які за останні роки відбувалися у місті, дали можливість проявити себе активним, ініціативним людям та стали поштовхом для багатьох соціальних проектів. Серед найуспішніших - «Спортивні бабусі». Вони примножують добру славу Покрова далеко за його межами, Їх ставлять у приклад усій країні відомі люди.

Тим часом історія оздоровчого  проекту триває. Там готові прийняти до своєї спільноти кожного, хто не хоче, аби старість застала його вдома.  Суботніми ранками, вдихаючи ранкову свіжість, вони поспішають до розкішного міського парку, де на них чекають підібраний комплекс вправ, спілкування і незмінно гарний настрій. У холодну пору року фізкультурниць запрошують до залу спортивної школи. Вони також мають можливість відвідувати басейн та тренажерний зал.

Для багатьох спільнота стала другою сім’єю - разом  відзначають свята, їздять на екскурсії, беруть участь у міських заходах. Вони не лише стали активними членами громади, а відкрили нових себе. Тепер їх важко назвати бабусями. Спортивними, енергійними життєлюбами – так, бабусями - ні.

Бажаємо проекту довголіття, волонтерам – наснаги, а поважним фізкультурницям – здоров’я і бадьорості духу на довгі роки!

Прес-служба міського голови.