Спортивна родина - щаслива родина

Справжнім подарунком для родин, які люблять активний відпочинок, стало  свято “Наша дружна спортивна родина", що відбулося вчора на Руднику, у парку Гірників.

Організатори - відділ молоді та спорту міськвиконкому, намагалися, аби для гостей спільне дозвілля стало ще одним радісним днем теплого сімейного спілкування, де вони будуть одним цілим, відчують міцність, тепло та підтримку самих найрідніших.

За звання найспритнішої родини прийшли позмагатися сім'ї Бадових, Іващенків, Кравченків, Ячмінь, Понікарчиків, Комарців, Бабенків та Футіних.

Команди старанно виконали розминку, подолали завдання естафет та вікторин, які для них підготували вчителі фізкультури Сергій Бруско та Ольга Коровіна. Відчуваючи підтримку глядачів, вони викладалися по максимуму, демонструючи неабияку  фізичну підготовку, вольові якості, кмітливість та згуртованість.

Переможцями у напружених, але веселих і доброзичливих спортивних перегонах стали родини Бадових (І місце), Іващенків (ІІ місце) та Кравченків (ІІІ місце), яким урочисто вручили заслужені подарунки.

Та незважаючи на результат, перемогли усі сім'ї, адже отримали заряд бадьорості, енергії та позитиву. А це означає, що популяризація культури сімейного відпочинку - гарна і потрібна справа.

Прес-служба міського голови.