Спланований вандалізм ..?

спланований вандалізм ..?. Зображення 1
Сьогодні вночі містом було розбито 15 сміттєвих урн.

За географією скоєного можна припустити, що це вже не просто безчинство під алкогольним впливом, адже здоровому глузду не осягнути мотиви скоєного. Урни трощили по усьому місту: на кладовищі, поблизу 16 дитячого садка, магазину «Фортуна», «Ромашка» і навіть біля зупинки «Чкаловський поворот», де на проїжджому полотні видно сліди нічного злочину і від коліс автівки теж. Навряд чи підліток впорався з таким «завданням», бо розбито вщент і, що вже зовсім незрозуміло, уламки акуратно складено поруч. Під гарячу руку потрапила і урна одного з магазинів, за дизайном подібна до вуличних.
Як повідомили у «Міськсвітлі», намагання прояснити ситуацію та знайти хоч якісь докази теж ні до чого не привели. Нічні «розваги» залишилися непоміченими, що викликає запитання до наших правоохоронців.
Жителі ж районів, де сталася подія, не приховують свого обурення, наголошуючи, що такими діями зводяться нанівець усі добрі починання на благо міста. Так, встановлення сміттєвих урн стало одним із заходів благоустрою, впроваджених задля комфорту людей і збереження охайного обличчя міста. Кому вони заважали? На жаль, питання залишається відкритим...
Прес-служба міського голови.

спланований вандалізм ..?. Зображення 2

спланований вандалізм ..?. Зображення 3