Сьогодні вночi ворог вдарив по Нiкополю. Поцiлив по мiсту з важкої артилерiї

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

- Сьогодні вночi ворог вдарив по Нiкополю. Поцiлив по мiсту з важкої артилерiї. Через обстріл люди не постраждали. Наслідки атаки ще з'ясовують рятувальники. В інших районах Дніпропетровщини - без ворожих обстрілів. Усім тихого дня та вдалого робочого тижня. Бережіть себе та своїх рідних! - наголосив він.

Сергій Лисак підкреслив, що вчора був нелегкий день... З трьома постраждалими і руйнуваннями у Нікопольському районі. Під прицілом російської навали були Нікополь та Марганецька громада. Остання потерпала від артилерії. По місту били снарядами з безпілотників. Від ворожого залізяччя постраждали люди. Понівечено й майно місцевих. Два будинки, господарські споруди та автівка. Зачепило й одне з комунальних підприємств. Там побиті дах, вікна, двері і стіни. Пошкоджено лінію електропередач. У інших районах області – з тривогами. Втім, на щастя, без загроз і атак.

- Нас намагаються залякати. Схоже, за понад рік повномасштабної війни окупанти так і не зрозуміли, з ким мають справу. Зрозуміють, коли наші оборонці посилять «роз'яснювальну» роботу, - зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Прес-служба міського голови.