Сьогодні у міськвиконкомі відбувся черговий прийом міського голови

сьогодні у міськвиконкомі відбувся черговий прийом міського голови. Зображення 1 

З питаннями, що потребують вирішення, до Олександра Шаповала звернулося близько 40 мешканців міста. Ішли на зустріч не лише з наболілим, а й повідомити про позитивне розв’язання раніше піднятих проблем.
Як і попередні, він тривав за конструктивного діалогу, більшість питань вирішувалися у ході прийому. Люди ішли до голови з проблемами соціального характеру, комунальними. Зокрема, хвилював стан температурних швів, цоколів будинків, освітлення дворів, благоустрою прибудинкових територій.


Так, жителі першого під’їзду Курчатова, 10 нарікали на відсутність лавочок, проблему, що буде розв’язано вже цього тижня. По Чайкіній – 9, де є мешканці з обмеженими можливостями, дано завдання у найкоротші терміни забезпечити засоби безбар’єрного доступу до будинку. Розроблено проектну документацію щодо капітального ремонту будинку №28, що по Медичній, про що говорили з мешканцями. Жителі Торгової, 52 прийшли на прийом вдруге, цього разу, аби розповісти про позитивні перетворення – здійснений ремонт покрівлі, внутрішньоквартальної дороги, сміттєвого майданчика.
Серед соціальних проблем розглядалося питання соціального супроводу особи, що звільнилася з місць позбавлення волі, оформлення субсидій.
Зверталися до голови і з пропозиціями, зокрема організації та проведення ювілейного дня народження міста, котрі було взято до уваги.

Щодо більшості проблемних питань одразу дано розпорядження профільним структурним підрозділам. За рештою, що потребують додаткового вивчення, встановлено терміни виконання.
Прес-служба міського голови.