Сьогодні - День Соборності України

22 січня щорічно наш народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії - свято об'єднання українських земель в єдину самостійну державу. Сьогодні досвід, який здобула українська нація, коли спробувала 105 років тому створити власну державу - дуже важливий. Він свідчить про те, що наша сила, наш опір у нашій єдності та гідності. Це те, що обов'язково допоможе нам перемогти ворога.

У цей день покровчани з вдячністю згадують героїв, які у різні часи боролися за незалежність України і нині відстоюють цілісність наших земель.

У знак поваги до усіх, хто словом і ділом відстоював нашу державність, представники влади, громадськість традиційно цього дня йдуть з квітами до погруддя Тараса Шевченка.

Символізуючи єдність та неподільність нашого народу, покровчани приєдналися до флешмобу, національними кольорами підкресливши свою ідентичність.

Про одвічне прагнення жити і творити в єдиній соборній незалежній державі йшлося в ході численних онлайн заходів, які пройшли в закладах культури та освіти.

Україна обов'язково збереже свою державність, бо ми об'єднані не лише всередині нації, з нами цілий світ.

Прес-служба міського голови.