СОЦІАЛЬНА СФЕРА — ПРАЦЮЄ

 

Соціальна сфера міста працює у посиленому режимі.

В управлінні праці та соціального захисту населення здійснюється реєстрація внутрішньо-переміщених осіб. На сьогодні кількість зареєстрованих становить 800 осіб, з них 266 дітей. Внутрішнім переселенцям надано 858 консультацій.

Прийнято 11 заяв на здійснення перерахунків та призначення державних гарантій від ЦНАП.

Здійснено прийом 126 громадян для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони надання консультацій.

Опрацьовано 52 прийняті особові справи.

На обслуговування до територіального центру взято чотири особи.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Працює гаряча телефонна лінія (095 6882295) для соціальної підтримки громадян похилого віку, які опинились у складних життєвих обставинах.

Консультації щодо працевлаштування, особливостей реєстрації в службі зайнятості, актуальних вакансій можна отримати у приміщенні УП та СЗН й безпосередньо в Покровській міській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, або за телефонами 0961196760; 0963752467.

Подати документи для реєстрації в службі зайнятості як безробітної особи можливо: через портал електронних послуг, додаток “Дія”: засобами телекомунікаційного зв'язку, через Google-форми на сайті Державної служби зайнятості; при особистому зверненні до Покровської філії.

Прес-служба міського голови.