Соціальна сфера Покрова - працює

 

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину за тиждень здійснено прийом 54 громадян. Для отримання консультацій, довідок, оформлення запитів справ в інші райони звернулося 176 осіб. Опрацьовано 195 прийнятих справ.

Своєчасно та без порушень  проходить фінансування та проведення платежів з казною та фінансовим управлінням.

Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано дві родини за місцем проживання. Опрацьовано три  повідомлення про домашнє насильство.

Прийнято п’ять заяв від осіб з інвалідністю на забезпечення технічними засобами реабілітації.

4 березня здійснено виплату державних соціальних допомог за березень. Зарахування коштів на особисті рахунки відбувається по мірі роботи банківських електронних систем.

В управлінні обліковується 4422 отримувача субсидій, 2484 отримувача державних допомог, 1141 домогосподарство, де користуються пільгами, 294 учасники АТО, 415 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування  продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Працює гаряча телефонна лінія (0956882295) для соціальної підтримки громадян похилого віку, які опинились в складних життєвих обставинах

Покровська міська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості повідомляє

телефон для консультацій: 0961196760; 0963752467.

 

Державна служба зайнятості працює, нарахування та виплати здійснюються в межах кошторису та надходження внесків. Зараз  завершили фінансування першої декади лютого, фінансують другу.

Прес-служба міського голови.