Службі цивільного захисту України – 20 років

службі цивільного захисту україни – 20 років. Зображення 1
З цією визначною датою рятувальників Покрова привітав міський голова Олександр Шаповал.
За офіційним календарем – двадцять, а за історією виникнення пожежної охорони Дніпропетровщини – 170 років. Минуле рятувальної служби нерозривно пов’язане з історією міста гірників, де справа порятунку й захисту людей залишається однією з визначальних. На цьому наголошував міський голова, адресуючи щирі слова побажань колективу міського відділу з надзвичайних ситуацій, дякуючи за самовіддану працю на благо людей та рідного міста, за відданість обраній справі.

З нагоди професійного свята Олександр Шаповал вручив вогнеборцям грамоти та грошові премії, відзначив подякою очільника міського відділу МНС Володимира Стовбу.
Цього дня на адресу людей, що стоять на сторожі спокою міста, лунали слова поздоровлень від менеджера по зв’язкам з громадськістю ТОВ «Проктер енд Гембл Україна» Сергія Лисаченка, який передав працівникам служби подарунки. І звичайно ж, про сьогоднішній день колективу говорив начальник відділу Володимир Стовба, підкреслюючи, що високі показники роботи, то результат тісної взаємодії служби з місцевою владою, коли головним пріоритетом виступає спокій і благополуччя міста. На його варті стоять вогнеборці, чий високий професіоналізм було підтверджено грамотами Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Прес-служба міського голови.

службі цивільного захисту україни – 20 років. Зображення 2

службі цивільного захисту україни – 20 років. Зображення 3