Служба зайнятості- жінкам!

Хто планету олюднює? – Жінка!
Людства рід продовжує? – Жінка!
Дім тримає надійно? – Жінка!
Щастя й радість дарує? – Жінка!

Професійна діяльність – одна з основних сфер самореалізації, в якій людині надається можливість розкрити і проявити свої здібності, особисті і професійні якості. Нажаль, в період економічної нестабільності насамперед жінки перебувають в зоні ризику, залишаючись при цьому без робочого місця. На сьогоднішній день у Покровському міському центрі зайнятості зареєстровано 487 осіб, з них 68,8 % жінок. Спеціалісти прагнуть допомогти цій категорії клієнтів адаптуватись до умов ринкової економіки і не втратити мотивацію до праці, надати їм психологічну підтримку. Для цього в центрі проходять різноманітні заходи: семінари, тренінги, зустрічі з успішними жінками і ін. Все це робиться для того, щоб безробітні жінки не залишались  наодинці із цією проблемою і могли швидше знайти собі роботу.
Зважаючи на те , що запорукою успішного трудового життя сучасної жінки, її професійної самореалізації є зважений вибір нею професії та місця роботи, центр зайнятості пропонує низку безкоштовних послуг, це- професійне навчання на робочому місці шляхом стажування, дуальне навчання, індивідуальне, навчання англійської мови (онлайн), неформальне навчання, отримання ваучера і ін., яке проходить у місті Покров та за його межами. 11 ЦПТО ДСЗ чекають своїх слухачів курсів! Памятаємо, що усі мають шанс на здійснення своєї мрії завдяки вірі у власні сили та наполегливості.
Сьогодні напередодні жіночого свята бажаємо усім жінкам весни в душі, бо весна- це нове життя, а значить нові професійні успіхи, карֹєрний зріст. І якщо краса порятує світ, то хай це буде краса наших жінок!