Слово про редактора: покликання робити новини і добрі справи. Миколі Кажукалу - 80 років!

слово про редактора: покликання робити новини і добрі справи.  миколі кажукалу - 80 років!. Зображення 1

У нашому місті живуть люди, які творили  його історію. До таких, без сумніву, належить і ветеран журналістики Микола Кажукало, який і сьогодні є членом Національної спілки журналістів України.

Його шлях в журналістику почався ще в молоді роки, коли, будучи робітником Орджонікідзевського гірничо-збагачувального комбінату, він писав свої перші матеріали в газету "За марганець".

 1991 рік – рік Незалежності України та заснування міську газету "Козацька вежа". І саме Миколу Кажукала  призначили  її першим редактором. Величезний досвід, знання і майстерність дозволили йому створити успішну і багатьма улюблену газету.

 

слово про редактора: покликання робити новини і добрі справи.  миколі кажукалу - 80 років!. Зображення 2

6 червня – день журналіста, а 7-го Микола Васильович відсвяткував свій 80-річний ювілей.

Від міської ради,  міського голови Олександра Шаповала та себе особисто ювіляра привітав секретар міської ради Анатолій Пастух, який вручив ювіляру пам'ятний подарунок і побажав міцного здоров'я та життєвої енергії та подальшої співпраці у висвітленні актуальних питань життєдіяльності міста.

У свою чергу, Микола Васильович подякував міському голові за привітання і додав, що із задоволенням стежить за масштабними перетвореннями, які відбуваються наразі, і залишається прихильником "Козацької вежі".