Складні часи долаємо з друзями

Ім’я громадської діячки Яніки Мерило добре відоме покровчанам. Вже багато років поспіль Яніка, котра, до речі, має українське коріння, не лише дарує Покрову своє небайдуже щире серце – допомагає розбудовуватись, впроваджуючи важливі проєкти та ініціативи.

А з початку повномасштабного російського вторгнення спільно з ГО «Героям слава» не залишає покровчан наодинці з бідою, всебічно підтримубючи  місто у такий непростий період.

Черговим важливим кроком стала передача 2,880 кг продуктових наборів найбільш вразливим категоріям містян – одиноким матерям, які отримують державну допомогу, діткам під опікою, родинам, що перебувають у СЖО, покровчанам, отримувачам соціальних послуг, котрі перебувають на обслуговуванні територіального центру.

Для літніх людей, дітей – це вкрай важливо, бо кожен такий подарунок, то не лише вагома підтримка, а й прояв доброти, розуміння, що поруч з тобою – друзі!

Про це говорили містяни, не приховуючи емоцій, запевняючи, що складні часи можливо подолати лише з милосердям, яке дарує віру й надію.

Прес-служба міського голови.