Скандинавська ходьба — бадьорість духу і тіла для підопічних терцентру

 

У Покрові все частіше можна побачити людей, які займаються оздоровчою ходьбою зі спеціальними палицями. Зустрівши цілу групу прихильників скандинавської ходьби, знайте - це підопічні денного відділення міського територіального центру. Заняття, які там практикують вже не перший рік, знову відновили.

Для літніх людей сьогодні це дуже важливо. Високоефективний вид фізичної активності здатен впоратися з емоційним станом, викликаним пекельними реаліями сьогодення, які вони, “діти війни” переживають по-особливому.

Поважні прихильники скандинавської ходьби зустрічаються в центральному парку, заняття проходять під супроводом наставників з територіального центру.

-До корисного для організму кардіотренування, хорошим бонусом є спілкування. Літні люди отримують задоволення від прогулянки на свіжому повітрі серед гарної природи та в хорошій компанії, - зазначає директор терцентру Наталія Даниленко.

Всі рухи при скандинавській ходьбі є природними і не вимагають високого рівня фізичної підготовки, а інтенсивність і тривалість легко регулюється по самопочуттю.

Крім посильних фізичних активностей, у територіальному центрі передбачено безліч інших, які дозволяють підопічним зберігати бадьорість духу, гарне самопочуття й оптимізм.

Прес-служба міського голови.