Школярі Покрова завершили навчальний рік

2023-2024-й вже став частиною великої шкільної історії. Останній дзвінок, що пролунав онлайн, сповістив про завершення ще одного важливого періоду.

Ще один рік залишився позаду. Наперекір війні, спробам ворога знищити все українське, наші діти навчалися з вірою у Перемогу і з вдячністю до мужніх Захисників та Захисниць. Вони відкривали для себе головну науку: людяності й безмежної любові до своєї землі.

- Цей навчальний рік закінчують 3674 учні. Високі досягнення у навчанні показали 226 учнів. 148 учнів з числа внутрішньо-переміщених осіб долучилися до освітнього процесу цьогоріч. 293 першачка впевнено крокували назустріч новим шкільним пригодам. Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. 203 випускника, з них 1 випускник-переселенець, ставлять крапку в багаторічному навчальному шкільному марафоні. За результатами навчання 13 випускників мають Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та 7 - Срібну медаль «За досягнення у навчанні». 379 учнів 9- х класів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та більшість з них продовжать навчання у школі. З відзнакою базову школу закінчили 22 учні, - наголосила начальник управління освіти Ольга Матвєєва.

Без традиційних святкових лінійок, але не менш зворушливим та теплим став «Останній дзвінок» для дітей. Сьогодні разом з викладачами та батьками вони згадували миттєвості року. Для школярів міста та старостинського округу він був сповнений перемог та здобутків.

Онлайн-марафон привітань, численних світлин та відео примушував усміхнутися і знову згадати, яким був 2023-2024-й. За твердженням дітей – незабутнім, проведеним у колі друзів! Дуже хочеться, щоб і наступний навчальний рік був для юних покровчан успішним і приніс найголовніше – Перемогу Україні!

Прес-служба міського голови.