Школа мистецтв готується до свят

школа мистецтв готується до свят. Зображення 1
З вогником у душі, з теплом у закладі втілювати мистецькі плани результативніше. Про це говорять у школі, де відкрито передноворічну майстерню з підготовки творчих подарунків городянам.
Сьогодні в осередку дві головні теми: мистецькі здобутки і температурний режим. Навчальний процес триває за комфортних умов, при плюс 20-25, що встигли оцінити юні музиканти та художники. Протягом десятиріч питання тепла залишалося відкритим. Через технічні особливості централізоване теплопостачання не забезпечувало потреб школи.


-Зараз можемо говорити про новий поштовх у творчому житті нашого закладу, - зазначає директор Антоніна Жуковська, підкреслюючи важливість реалізації проекту, розпочатого й доведеного до кінця міським головою Олександром Шаповалом, - навчальний процес складається з багатьох чинників, головним з яких є умови, у яких перебувають діти. Це питання у пріоритеті влади, від того є результати.
Перш за все, результати творчого самовираження, яким не стають на заваді комунальні негаразди, на чому наголошують батьки, говорячи про довгоочікувані позитивні зміни.
Тут уже живуть передчуттям новорічно-різдвяних свят. Цьогоріч концертну діяльність планують винести за межі школи. Творчі групи з вихованців усіх відділів осередку та їхніх наставників готують програми, які планують представити як у школах та садочках, так в організаціях та на підприємствах. До своєрідних гастролей залучають учнів перших класів, для яких це стане своєрідною презентацією талантів.
Вже зовсім скоро театралізовано-музичні дійства зберуть своїх шанувальників, поки що ж у школі тривають репетиції одного з найулюбленіших свят року.
Прес-служба міського голови.

школа мистецтв готується до свят. Зображення 2

школа мистецтв готується до свят. Зображення 3

школа мистецтв готується до свят. Зображення 4 школа мистецтв готується до свят. Зображення 5