Шістдесят – пора розвитку та нових можливостей

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 1
Про це свідчив кожний квадратний метр оновленого центру Покрова, що у день ювілею вирував усміхненою людською юрбою.
Про це говорили мешканці міста, які були вільні у своєму бажанні відчути себе частиною єдиної громади - цьогоріч програма святкових заходів не передбачала обов’язкових виставок-презентацій підприємств, установ та освітніх закладів.

Це помічали гості міста, котрі не впізнавали знайомі вулички, сквер, площу. 
А тим часом свято набирало обертів, вбираючи в себе найкращі емоції та яскраві моменти. Усім, без винятку, було що побачити і послухати, покуштувати і придбати.


Родзинкою свята стало шоу від коваля Григорія Талісмана. Городяни були свідками справжньої магії, побачили й осягнули силу вогню та заліза. Глядачі не лише могли спостерігати за вправністю коваля, а й відчути себе підкорювачами металу, викувавши пам’ятну монетку. На згадку про знакову подію було викувано символічний ключ від міста.
Біля сцени бавилася малеча зі спритними Мишками, свинкою Пеппою та Міньйоном. Цікаво і пізнавально було на ігровому розважальному майданчику творчості «Фантазія» , де малювали, мріяли, співали, гралися, писали зворушливі побажання місту-ювіляру. Батьки догоджали дітям солодкою ватою, попкорном, кульками, батутами, атракціонами, катали на паровозику, а самих сміливих – на справжніх конях. Не відмовляли у задоволенні відчути себе нащадками пращурів - козаків і дорослі.
Традиційно дивували талантами і цікавими знахідками місцеві художники, та умільці. Містечко майстрів об’єднало близько трьох десятків самобутніх і неординарних особистостей, які здатні творити неймовірні речі із найнесподіваніших матеріалів.
Нікого не залишила байдужим і виставка-презентація домашніх улюбленців. Причому господарі хизувалися не лише породами чотирилапих та пернатих, а й вражали вбранням та зачісками, які демонстрував переважно «Гав-сектор».
Усі учасники виставок, так само як і успішні гравці в шахи, шашки та нарди, між якими розпалилися справжні спортивні пристрасті, отримали від міського голови дипломи та подарунки.
Розмаїття краму пропонував мешканцям та гостям міста святковий ярмарок. Іменні ложки з Полтавщини, хлібобулочні вироби з Нікополя, мед та продукти бджільництва з навколишніх районів, знизили ціни та взяли участь у виїзній торгівлі місцеві виробники та підприємці , пропонуючи різноманітний спектр товарів, починаючи від ковбасних виробів до сезонного одягу.
На головній площі було не лише весело та креативно, а й хлібосольно. Підприємство «Резинопласт» частувало земляків смачним кулішем, шурпою та зігрівало чаєм, а дітям дарували повітряні кульки. 60-и літрів першої страви, 120-ть другої - вистачило, аби пригостити усіх бажаючих.
Ювілейним пирогом, голубцями, пловом та випічкою припрошувало «до столу» підприємство «Проктер енд Гембл» й розважало бажаючих караоке та розіграшами.
Протягом дня городянам піднімали святковий настрій кращі співочі та танцювальні колективи міста, сольні виконавці.
Сповнені світлих мрій летіли дзвінкі голоси над Покровом, сповіщаючи його мешканцям про те, що місто з найкращими сподіваннями ступило в наступне десятиліття.
Прес-служба міського голови.

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 2

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 3

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 4

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 5

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 6

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 7

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 8

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 9

шістдесят – пора розвитку та нових можливостей. Зображення 10