Шість років тому , було започатковано проведення Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві “Сила духу”.

Шість років тому, Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України було ініційовано та започатковано проведення Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві “Сила духу”.  Й 2019 рік не став виключенням. Управлінням виконавчої дирекції Фонду у Дніпропетровській області, під головуванням начальника Бориса Мазура 11 червня на базі спорткомплексу Придніпровської державної академії будівництва та архітектури були проведені регіональні відбірні змагання, участь в яких прийняли 10 команд з 17 відділень управління, а саме: команда Павлоградського відділення управління, команда Петропавлівського відділення управління, команда Кам’янського відділення, команда Марганецького відділення,  команда Першотравенського міського відділення, команда Тернівського міського  відділення,  збірна команда Дніпровського та Новомосковського відділень, збірна команда Жовтоводського та Криворізького відділень, збірна команда Покровського міського та Нікопольського відділень, збірна команда Васильківського, Покровського, Синельниківського, Верхньодніпровського та Петриківського відділень управління.
Кращі із кращих приїхали позмагатись з 6 видів спорту - армспорту, бомбаскету, гірьового спорту, дартсу, настільного тенісу та шахів.
Усі спортсмени виявили неабиякі лідерські якості та жагу до перемоги. Незважаючи на складну життєву ситуацію, у яку потрапили учасники внаслідок трудового каліцтва або професійного захворювання, вони не втратили оптимізму, віри у життя і найкращу долю для себе особисто та України у цілому. 
Атмосфера була щирою, дружньою, сповненою взаємною підтримкою та жартами.


На завершення змагального дня, стомлені боротьбою, але сповнені позитивних емоцій, учасники зібрались у залі для визначення найкращих та нагородження переможців. Але ж усі ми знаємо, що ці люди –вже переможці, переможці складних життєвих обставин, люди сильні духом.
За підсумками змагань у загальнокомандному заліку команда відділення з міста Павлоград, продемонструвавши неабияку майстерність і тягу до перемоги, стала переможцем спартакіади і посіла І місце , срібло  виборола збірна команда Криворізького та Жовтоводського відділень, а бронзовим призером змагань стала команда Тернівського відділення
Від Покровського міського відділення срібну та бронзову медаль виборов  Сидоренко Ігор Олексійович з дартсу ( в положенні сидячі та стоячи).

                                                                            Покровське міське відділення УВД ФССУ
                                                                            в Дніпропетровській області