Шановні вчителі, педагоги  дошкільної  та позашкільної освіти, тренера спортивних закладів та викладачі мистецьких осередків, усі працівники освітніх установ та ветерани педагогічної праці!


Уже традиційно в першу неділю жовтня ми  відзначаємо свято тих, хто обрав  свою професію серцем і  залишається  вірним їй на все  життя -  День учителя.
Якою б мовою не звучало слово “учитель”,  скрізь  воно вимовляється  з великою пошаною і повагою. У серці кожного з нас учитель залишається тою людиною,  яка відкрила сторінку у  світ пізнання, кому ми зобов'язані  своїми життєвими   та професійними  перемогами.
Ваш педагогічний талант, відданість своєму  покликанню, професійна майстерність є  запорукою того, що молоде покоління покровчан буде готове гідно відповісти на виклики часу і примножити славу рідного  міста і країни.
Висловлюю  Вам глибоку вдячність  за самовіддану працю, яку  Ви присвячуєте  найдорожчому в житті — дітям. 
Дякую за вірність обраній справі. Щиросердно бажаю Вам,  шановні освітяни, міцного здоров'я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає  світло Вашої душі,  тепло  Вашого серця до  улюбленої  професії!
З  повагою,  міський голова Олександр Шаповал.