Шановні покровчани!

5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера. День тих, хто миттєво реагує на суспільні виклики і біль окремої людини.

Для українців слово “волонтер” останнім часом набуло набагато більшого значення. В умовах війни, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість людей, які допомагають країні вистояти значно збільшилася. Активний волонтерський рух об'єднав і Покрові. Разом ми підставляємо надійне плече допомоги захисникам та переселенцям. Наші люди збирають кошти, відправляють на фронт амуніцію і все необхідне, плетуть маскувальні сітки та в'яжуть носки, здають кров пораненим, допомагають, хто чим може.

Така активна громадянська позиція та небайдужість додають віри у те, що наш народ - непереможний. І в цих словах немає жодного пафосу. Волонтери - це та міцна броня, яка стала першим посередником між народом і військовими, допомагали і продовжують допомагати ефективно стримувати ворога.

Шановні волонтери! Дякую за чуйність Ваших сердець, за незламну віру в свій народ, за бажання допомагати. Єднання - це запорука нашого успіху!

Бажаю людям з великою душею міцного здоров'я, життєвих сил, наснаги на добрі справи та невичерпної енергії, будьте щасливі та наповнюйте добром життя інших. Нехай Ваші благі справи повертаються до Вас сторицею!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.