Шановні мешканці громади!

 

22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності України. Саме цього дня у далекому 1919 році на Софійській площі у Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Цей прояв народної волі задекларував прагнення нашої свободолюбивої нації мати соборну незалежну державу. До цієї події українська нація йшла не одне століття, вона стала відправною точкою для проголошення незалежності України у 1991 році.

Ми завжди боронили свою свободу, боронимо її і зараз.

Сусідня країна- терорист не бажає, аби ми жили в єдиній соборній європейській державі.

Знову наші Захисники та Захисниці, проявляючи надзвичайну мужність та стійкість, відчайдушно борються за кожен метр української землі.

І ми обов'язково переможемо, бо жодна сила не здатна зламати сильну духом націю. У найважчі доленосні моменти історії народна згуртованість і патріотизм допомагали протистояти зовнішнім загрозам. Маємо пам'ятати і сьогодні: наша сила - в єдності наших дій і помислів.

У День Соборності давайте згадаємо усіх борців за українську державність, щиро подякуємо кожному, хто нині тримає наш фронт.

Нехай же цей день об'єднає нас усіх, додасть сил та впевненості у завтрашньому дні.

Переможного миру нашій країні, злагоди та добра кожній українській родині!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.