Шановні мешканці громади!

 

Прийміть щирі вітання з Днем Української Державності! Цю важливу дату Україна відзначає вперше, відзначає у часи війни, російської агресії, коли українці вкотре виборюють свою державність, свою незалежність.

Державність – це головна спадщина нашого народу, це шлях, котрий визначає наше минуле й майбутнє. Державотворчий досвід складався українцями століттями, в ньому історія, в ньому мудрість і міць , в ньому кров, пролита заради нашої землі, її свободи, територіальної цілісності та суверенітету.

Цей День утверджує зв'язок багатьох поколінь, прагнення українців жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об'єднаної Європи. Символічно, що  його встановлено 28 липня на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого, який у 988 році прийняв християнство, що стало для України цивілізаційним вибором.

Вся наша історична спадщина, то національно-визвольна боротьба за свою державу, за її фундамент – державність.

І сьогодні ми ведемо за це запеклу боротьбу, захищаємо нашу державу, нашу Україну. Україна обов’язково переможе, бо за нами правда!

Слава Героям, які в усі часи захищали нашу землю! Слава Захисникам, хто сьогодні боронить незалежність України! Слава Україні!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.