Щодо надання підтвердних документів при реєстрації бюджетних фінансових зобов'язань

 Листом-роз'ясненням ДКСУ від 17/11/2015р. № 14-10/1056-29130 роз'яснено порядок реєстрації бюджетних фінансових зобов'язань на підставі первинних документів в електронному вигляді.

         Якщо підтвердним документом  бюджетного фінансового зобов'язання є документ, отриманий в електронному вигляді, то розпорядник (одержувач) бюджетних коштів подає в орган Казначейства разом з Реєстром  бюджетних фінансових зобов'язань копію підтвердного документа, роздрукованого на папері, засвідчену у встановленому порядку.

         Порядок засвідчення копій документів встановлено пунктом 77 Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою КМУ від 30/11/2011р. №1242.

         Звертаємо Вашу увагу, що надання документів в електронному вигляді, які підтверджують надання послуг, має бути передбачено умовами договору, укладеного розпорядником (одержувачем) бюджетних коштів з надавачем послуг.

         Відповідальність за достовірність підтвердного документу, поданого до органу Казначейства, несе  розпорядник (одержувач) бюджетних коштів.