Ще дві внутрішньоквартальні території набули оновленого вигляду

 

Завершено капітальний ремонт по Центральній 36, 38, 40, 42 та Курчатова 18.

Ці квартали доповнили перелік дворів, відремонтованих за останні чотири роки. Поступово місто приводить у належний стан території, котрі не ремонтувалися десятки років.

За словами міського голови Олександра Шаповала, це одне з нагальних, болючих  питань, адже кожен двір - то комплекс проблем, що накопичувалися десятиліттями.

- Протягом останніх чотирьох років ми працюємо над тим, аби змінювати ситуацію. Роботи ще дуже багато, але це не зупиняє. Крок за кроком впорядковуємо двори у різних мікрорайонах міста, вдячні нашим мешканцям за розуміння й підтримку, - говорить міський голова.

Сьогодні можна говорити про результат по Центральній, де замінено каналізаційні випуски, видалено аварійні дерева, що руйнували дорожнє покриття. Тут відремонтовано відмостки, внутрішньоквартальну дорогу, облаштовано парковку, а на місці демонтованих погребів з’явиться дитячий майданчик.

По-новому виглядає і двір будинку № 18, що по Курчатова, де теж проведено комплексні ремонтні роботи. Тепер триватиме благоустрій цих територій. Мешканці зазначають, такі масштабні роботи проводяться у їхніх дворах вперше. Світлини «до» та «після» ремонту показують очевидну різницю.

Тільки за минулий рік у місті відремонтовано п’ять внутрішньоквартальних територій, цьогоріч вже дві. Наразі роботи тривають по Партизанській, розпочато на Соборній.

Прес-служба міського голови.